ALTIN 2.498,90
DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

HDI Sigorta, Erzurumspor’a forma sponsoru oldu

13.04.2017
A+
A-

2016 yılından bu yana Türkiye’nin profesyonel ve amatör branşlarında yarışan spor kulüplerine destek veren HDI Sigorta, bu kez de Erzurumspor’un forma sponsoru oldu

HDI Sigorta, Erzurumspor’a forma sponsoru oldu

HDI Sigorta, Erzurumspor’a forma sponsoru oldu

HDI Sigorta, bu kez de Erzurumspor’a forma sponsoru oldu. İmza töreni, 8 Nisan’da Erzurum Belediye Başkanı’nın makamında gerçekleştirildi. Törene HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ve Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen katıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 2005 yılında kurulan kulüp, 2. ligde başarılı bir performans sergiliyor. 2016-2017 sezonunda takımın forma sponsorluğunu üstlenecek olan HDI Sigorta ise, 2016 yılından bu yana Türkiye’nin profesyonel ve amatör branşlarında yarışan spor kulüplerine destek veriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, şunları söyledi: “Şehir kulüplerimiz, şehrin nabzını tutan en önemli oluşumlarından biri. Bu sebeple, tüm liglerde gayret gösteren ekiplerimize destek verilmesi gerekiyor. 2016-2017 sezonunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yanında olarak Erzurumspor’a ve Erzurum’a katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da Türk sporunun yanında olmaya devam edeceğiz.”

HDI Sigorta, bu yıl ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe, Galatasaray Spor Kulübü, Trabzonspor, Bursa BB Spor Kulübü Derneği, Anadolu Efes Spor Kulübü Derneği, Karşıyaka Spor Kulübü, Altay Spor Kulübü ve Bandırma Spor Kulübü Derneği ile reklam ve sponsorluk anlaşmaları imzaladı.

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.