ALTIN 2.495,06
DOLAR 32,5209
EURO 34,7484
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Allergan Türkiye’den Avrupa’ya yeni atamalar

06.03.2019
A+
A-
Allergan Türkiye’den Avrupa’ya yeni atamalar

Allergan Türkiye’den Avrupa’ya yeni atamalar

Allergan Türkiye, Göz Sağlığı İş Birimi’nde Retina Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Müberra Sarıoğlu, Nisan 2019 tarihinden itibaren Allergan Hollanda bünyesinde Kilit Kurum Yöneticisi olarak çalışmaya başlayacak.

Allergan İş Mükemmeliyeti Bölümü’nde Satış Eğitim Müdürü olarak çalışan Tuğçe Topuzoğlu ise dönemsel bir görevlendirme ile Allergan İngiltere’de Uluslararası İş Mükemmeliyeti (IBE) ekibinde Direktör Yardımcısı olarak görev yapacak.

Dünya genelinde 17 bin çalışanıyla 100’ün üzerinde ülkede yenilikçi ilaçlar, tıbbi cihazlar ve biyolojik ürünler geliştirerek hizmet sunan global biyofarmasötik şirketi Allergan, çalışanlarının gelişimi için yurtdışı transfer görevlendirmeleriyle kariyer gelişim fırsatları sunuyor.

Allergan Türkiye, 2019 yılındaki yurt dışı transferlerine Retina Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Müberra Sarıoğlu ile başlıyor. Sarıoğlu, Allergan’ın müşteri odaklı bakış açısı ile kilit ünite temelli iş modeline göre yapılandırılan ilk ülke organizasyonu olacak Hollanda’da Allergan Avrupa’nın klinik iş birliğinin geliştirilmesi, iş hacmi ve verimliliğinin artırılması için farklı fonksiyonlardan oluşturulan ekibi yönetirken Allergan Hollanda Genel Müdürü Robert Schuller’e bağlı olarak çalışacak.

İş Mükemmeliyeti Bölümü’nde Satış Eğitim Müdürü olarak çalışan Tuğçe Topuzoğlu ise dönemsel bir görevlendirmeyle Allergan’ın İngiltere Marlow’daki Uluslararası İş Mükemmeliyeti ekibine Direktör Yardımcısı olarak atanarak Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler tedavi alanlarında eğitim stratejilerinin geliştirilmesi ve içeriklerinin oluşturulmasından sorumlu olacak.

Müberra Sarıoğlu

2005 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamlayan Müberra Sarıoğlu, çalışma hayatına Türkiye İş Bankası’nda başlamıştır. Kariyerine ilaç sektöründe Novartis ile devam eden Sarıoğlu, sırasıyla İş Geliştirme, Sağlık Ekonomisi, Stratejik Fiyatlandırma ve Geri Ödeme, Ürün Uzmanı ve Ürün Müdürü pozisyonlarında görev aldıktan sonra Bayer İlaç Firması’na oradan da Allergan’a geçiş yapmıştır. Allergan’da ilk kez oluşturulan Retina Satış ve Pazarlama Müdürü görevinde büyük başarılara imza atan Sarıoğlu, şirket genelinde oluşturulan “Pazarlama Mükemmeliyeti” proje grubunun liderliğini üstlenerek iş planı süreçlerinin yapılandırılması konusuna destek vermiştir. Ayrıca “En İyi İşveren” olma ideali yolunda “Allergan Bizim” projesinin koordinatörlüğünü de yürütmüştür.

 

Tuğçe Topuzoğlu

Hacettepe Üniversitesi, İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, 2005 yılında AstraZeneca firmasında Onkoloji Ürün Uzmanı olarak iş hayatına adım atmıştır. 2011-2015 yılları arasında sırasıyla, Solunum ve Onkoloji tedavi alanlarından sorumlu Eğitim Uzmanı ve Eğitim Yöneticisi olarak görevine devam etmiştir.Daha sonra Estee Lauder Şirketler grubunda Eğitim Müdürü olarak çalışmıştır. Ocak 2017 yılında Allergan’a katılan Topuzoğlu, birçok eğitim ve koçluk programını başarıyla hayata geçirmiştir. İş Birimleri ve İK ile yakın çalışarak, VIP Eğitim Programı, VIP Star Lounge Bölge Müdürü Hazırlık Programı’nın eğitim içeriğinin tasarlanması, uygulanması ve geliştirilmesi sürecini başarıyla yönetmiştir. Topuzoğlu, 2017 yılındaki başarılı uygulamaları ile Allergan International ekibinin Eğitimde Mükemmeliyet ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında da ICE-Tanıtım Mükemmelliği Etkinliğinin Türkiye’de başarıyla gerçekleşmesine liderlik etmiştir.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.