ALTIN 2.247,09
DOLAR 32,3377
EURO 35,2007
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Samsung Galaxy kulaklık ve akıllı saatte çifte kampanya

09.08.2021
A+
A-

Samsung’un 31 Ağustos’a kadar sürecek kampanyaları kapsamında Samsung marka seçili akıllı telefonlardan birini alanlar yanında kablosuz kulaklık almak isterlerse Galaxy Buds Live’ı KDV dâhil 300 TL indirimle satın alabilecek. Yine aynı tarihe kadar Galaxy Watch Active2 akıllı saat satın alacak müşteriler de ikinci Galaxy Watch Active2’e yüzde 50 indirim fırsatıyla sahip olabilecek.

Samsung Galaxy kulaklık ve akıllı saatte çifte kampanya

Samsung’un tasarımı ve inovatif özellikleriyle farkını ortaya koyan Galaxy Buds Live kulaklığına ve Galaxy Watch Active2 akıllı saatine cazip fırsatlarla sahip olabileceğiniz kampanyalar başladı. 31 Ağustos’a kadar kampanyaya katılan yetkili Samsung Mağazaları ve Samsung online satış kanalı (shop.samsung.com/tr) üzerinden Samsung Galaxy Note10 Lite, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold2 model akıllı telefonlardan birini satın alan tüketiciler Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıkta KDV dahil 300 TL indirim kazanacak. Yine 31 Ağustos’a kadar kampanyaya katılan tüm offline ve online satış noktalarında (Samsung bayileri ve 3. taraf fiziki satış noktaları dahil), Galaxy Watch Active2 satın alacak müşteriler de ikinci Galaxy Watch Active2’e yüzde 50 indirim fırsatıyla sahip olabilecek.

Galaxy Buds Live: Mükemmel ses kalitesine sahip şık ve ergonomik kulaklık 

Galaxy Buds Live gerçek anlamda ikonik tasarımı ve rahat uyumuyla dikkat çekiyor. AKG’nin ses uzmanlığını Galaxy Buds+’a kıyasla daha büyük, 12 mm’lik bir hoparlörle, bir bas kanalıyla, derin ve zengin ses kalitesiyle bir araya getiren kulaklık, müziğin keyfini sanatçının amaçladığı gibi çıkarmanızı sağlıyor. Üç ayrı mikrofona ve Voice Pickup Unit’e sahip Galaxy Buds Live ile ayrı olsanız bile sevdiklerinizle aynı odada olduğunuzu hissedebilirsiniz. Canlı ve ferah ses kalitesi sunan bu kulaklıklar, Aktif Gürültü Önleme özelliği sayesinde kulaklık, çevrenizdeki dünyanın içine girmenizi veya dışına çıkmanızı sağlıyor.

Galaxy Watch Active2: Tarzınıza uygun akıllı şıklık 

Günümüzde akıllı saatler özelliklerinin yanında şık tasarımlarıyla da artık hayatın ve kişisel stilin ayrılmaz birer parçası. Kullanıcılar Galaxy Watch Active2’nin dijital kadranını kıyafetlerine göre ayarlayabiliyor, şıklıktan ödün vermeden, stil ve ruh hallerine uygun bir saat kadranıyla bildirimlerini ve günlük fiziksel aktivitelerini rahatça takip edebiliyor. Galaxy Watch Active2, hem vücut hem de zihin sağlığına özen gösteriyor. Kullanıcılar saatin stres takip özelliğini kullanıp önerilen rehberli nefes egzersizlerini uygulayarak streslerini atabiliyorlar. Bileğe mükemmel oturan kavisli bir tasarımın arka yüzünde yer alan sekiz foto diyota sahip Galaxy Watch Active2 ile sağlık durumlarını hiç olmadığı kadar kolaylıkla takip edebiliyorlar. Saatin sağlık takibi özelliği, nabzı kontrol altında tutuyor ve normal seviyelerin üzerine çıkması veya altına düşmesi durumunda kullanıcıya bir uyarı gönderiyor.

Galaxy Buds Live indirim kampanyası şartları için:

https://www.samsung.com/tr/galaxy-buds-live-indirim/

Galaxy Watch Active2 İkinci Ürüne 50% İndirim Kampanyası şartları için:

https://www.samsung.com/tr/galaxy-watch-active2-kampanya/

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.