ALTIN 3.063,15
DOLAR 35,4226
EURO 36,3212
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 6 °C
Yağmurlu

GAZ, 10 yeni modelini Moskova’da görücüye çıkardı

21.09.2019
A+
A-

COMTRANS 2019 fuarı 3-7 Eylül tarihlerinde Rusya’nın Moskova şehrinde gerçekleşti. GAZ Türkiye, Moskova’da gerçekleşen COMTRANS 2019 fuarına ilk defa bayilerini de götürdü

GAZ, 10 yeni modelini Moskova’da görücüye çıkardı

GAZ, 10 yeni modelini Moskova’da görücüye çıkardı

COMTRANS 2019 fuarında GAZ Group hafif ticari araçlar, orta hizmet kamyonları, otobüsler ve aktarma organları tüketicilerin beğenisine sunuldu. 10 yeni model Ticari araç ve otobüs bu fuarda görücüye çıktı.

Fuarda tanıtılan en önemli yeni ürün, orijinal GAZelle markasının 25. yılını kutladığı yılda, Gorky Otomobil Fabrikası mühendisleri tarafından geliştirilen yeni hafif ticari araç GAZelle NN oldu.

GAZelle NN’de yok yok

GAZelle NN‘de 30’dan fazla sürücü asistan sistemi, daha fazla konfor, daha düşük sahip olma maliyeti bulunuyor. Geleceğin teknolojisine sahip bu araç önümüzdeki on yıl içerisinde GAZ serisinin geliştirilmesine temel olacak. 5 kamera, 8 ultrasonik sensör, 3 radar, 360 derecelik görünürlük, kör noktaların izlenmesi, trafik işaretlerinin tanınması, trafik sinyalleri, hava koşulları ve aydınlatma seviyesi gibi datalar aracın ana bilgisayarı tarafından işlenerek kullanıcıya yardımcı olacaklar.

3 – 7 Eylül tarihleri ​​arasında ziyaret edilen fuara bu yıl ilk kez GAZ Türkiye bayileri katıldı.

GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel ve Bayi Ağı & Satış Direktörü Eray Gazioğulları ile birlikte fuarı gezen bayiler GAZ ürünlerinin kalitesinden etkilendiklerini, böyle güçlü bir markaya Türkiye’de hizmet ettikleri için gururlu olduklarını ifade ettiler.

Aynı zamanda Nijniy Novgorod üretim tesislerini de gezme fırsatı bulan bayiler GAZ ürünlerini ve üretim faaliyetlerini yakından tanıma şansına ve tüm araçları özel test parkurunda test etme imkanına sahip oldu.

GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel “Bu tip seyahatleri önümüzdeki dönemde de tekrarlamak istiyoruz” dedi.

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.