ALTIN 2.504,53
DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

FEST Travel Haziran rotaları

11.05.2016
A+
A-

Karne heyecanını unutulmaz yolculuklarla ödüllendirin. Haziran ayında Sivas’tan Kars’a, Grönland’dan Provence’a, Alsace’tan Saraybosna’ya uzanan FEST programlarıyla Türkiye’nin ve dünyanın güzelliklerini çocuklarınıza hediye edin

FEST Travel Haziran rotaları 
DİVRİĞİ – KEMALİYE – SİVAS

16 – 19 Haziran 2016

Hitit prenslerinden Mengücekli şahlarla meliklere ve Selçuklu’ya uzanan bir öykü dinleyin: UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası’nı, yeşilin binbir tonu arasındaki evleriyle Kemaliye’yi, Kemah Kalesi’ni, Mimar Üstad Hasan ve Kale Camisi’ni gezin; efsanelere konu olan Fırat Nehri’ni, Munzur ve Mercan Dağları’nı, Anadolu’nun bezeme sanatındaki göz kamaştıran ustalığına ve doğu kökenli dinsel yaklaşımların etkisine tanık olun.

KARS VE ANİ

24 – 26 Haziran 2016

Avrupa Seçkin Destinasyonu (EDEN) seçilen Kars’ta bir haftasonu! Tatlı su gölü Çıldır’ın eşsiz manzarası, ayakta kalmış yapılarıyla ortaçağın en görkemli yerleşimlerden “Kırk kapılı, binbir kiliseli şehir” Ani, Doğu Anadolu’nun en zengin müzelerinden Kars Müzesi, Allahuekber Dağları’nın eteğindeki Sarıkamış, Rus işgali döneminin etkisindeki mimari örnekler… Ve elbette Kars mutfağıyla tanışma imkânı!

HAFTASONU BOSNA-HERSEK

11 – 12 Haziran 2016

Avrupa’nın başka bir yüzünü yansıtan ve savaşın izlerini hâlâ barındıran Bosna-Hersek’te bir haftasonu… Dünya Mirasları Poçitel ve Mostar Köprüsü, başkent Saraybosna, Osmanlı İmparatorluğu’nun karakol köyünde 550 yıldır varlığını koruyan Alperenler Tekkesi ve Fatih Sultan Mehmet’e hediye edilen Hünkar Camisi gibi eşsiz mekânları içeren program, vizesiz bir rota çizmek isteyenler için!
ARKTİK MACERA GRÖNLAND

12 – 23 Haziran 2016
Kutup bölgesi gezileri için özel tasarlanmış MS FRAM gemisi ile dünyanın en büyük adasına bir keşif yolculuğu… Antarktika’dan sonraki en büyük buzul olan Dünya Mirası İlulissat, Disko Körfezi, dev buzdağları, minik köyler, kasabalar, uçsuz bucaksız sessizlik bu programda!

FRANSA PROVENCE

21 – 25 Haziran 2016

Haziran ayında mucizevi lavantaların peşinde mis kokulu bir yolculuğa çıkın; göklerin masmavi parladığı, yerlerinse tatlı bir eflatuna büründüğü diyarlara gidin. 30 asra uzanan tarihiyle ve doğal güzellikleri ile tanınan Provence’ı, Fransız Devrimi’nin ardından kurulan Fontvieille, Dünya Mirası Avignon’u, Arles ve Fransa’nın en gözde köylerinden Les Baux de Provence ile Gordes’i keşfedin.

 ALSACE

22 – 26 Haziran 2016

Fransız kültürünü olduğu kadar Alman etkisini de üzerinde taşıyan Alsace, bu özelliği ile Fransa’da benzersiz. Ortaçağ esintilerini kaybetmeyen kasabaları ile hep güzel, hep keyifli… Ren’in en büyük limanı Strazburg, kale-kent Colmar ve Küçük Venedik olarak bilinen kanal mahallesi, Fransa’nın en güzel köyü seçilmiş Eguisheim, Vosges Dağları’nın eteğindeki Alsace Bağ Rotaları üzerinde yer alan Rönesans yapıları, muhteşem güzellikte köyler, uçsuz bucaksız bağlar ve unutamayacağınız yerel tatlar sizi bekliyor.Ekonomi Güncel haberler

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.