ALTIN 2.439,70
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

OMEGA sonbaharın ruhunu klasikleşen koleksiyonları ile buluşturuyor

14.09.2020
A+
A-
OMEGA sonbaharın ruhunu klasikleşen koleksiyonları ile buluşturuyor

OMEGA’nın ikonikleşen Constellation, Trésor ve Ladymatic Koleksiyonları sonbaharın yenilikçi ruhuna ışık tutuyor. OMEGA parçalarının zarif dokunuşları, yeni sezon stilini tamamlayacak.

OMEGA’nın ikonikleşen kadın koleksiyonları yeni sezonun vazgeçilmezleri arasındaki yerini koruyor. Zarif kadranları, pastel tonlardaki kayış seçenekleri ve pırlanta detayları ile OMEGA, kusursuz bir sonbahar stilinin anahtarını sunuyor.

İnce ve stil açısından zengin Trésor Koleksiyonu, OMEGA’nın kadın saatçilik geleneğini sürdürüyor. Trésor’dan beklendiği gibi, parlatılmış ve ayna efektine sahip kasa arkası, aranan koleksiyonun ünlü “Her Time” desenine sahip. Tüm modeller, gücünü OMEGA’nın Calibre 4061 mekanizmasından alıyor.

Kadınlar için Constellation Manhattan Koleksiyonu, kısa süre önce tasarımda devrim niteliğinde bir adım attı ve ikonik tasarımın hemen her köşesine dokunan bir yenilenmeden geçti. Hem daha fazla çeşitlilik sunmak hem de şıklık ve kalite hissini arttırmak için çok özel dört mücevherli model yaratıldı. Bunlardan her biri 1 karattan fazla değerli taş içeriyor.

OMEGA’nın ilk kez 1955 senesinde tasarlayarak saat tutkunları ile paylaştığı Ladymatic Koleksiyonu ise yenilenen tasarımı ile modern dünyanın ikonları arasındaki yerini alıyor. Kusursuz tasarımı ve pırlanta detayları ile dikkat çeken modeli ister gece, ister gündüz çabasız şıklığın anahtarını sunuyor.

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.